Rekonstrukce.cz logo
Rodinný dům v bývalém vojenském prostoru Milovice
Lokace: Milovice, Česká republika
Autor rekonstrukce: Stempel & Tesar architekti | Ján Stempel, Jan Jakub Tesař

Pozemek v lesoparku v Milovicích, byl postaven přízemní dům. Hlavní obytný prostor měl být vzdušný a napojený bezprostředně na zahradu s bazénem. Ložnicová část měla mít šatnu, dvě koupelny a pokoj pro děti a vnoučata. Pro auto stačilo kryté stání, důležitý byl však sklad přístupný přímo zvenčí. Materiály přírodní, které zapadnou na místo. 

Další rekonstrukce domů najdete zde

Půjčka na bydlení
Dopřejte si podobnou rekonstrukci
od 1400 Kč měsíčně
Zjistěte, kdo vám půjčí nejvýhodněji
Chci vědět více!
Další povedené rekonstrukce
Koupelna s přírodními prvky a sprchovým koutem
23. 5. 2017|
Ložnice se zlatavou tapetou
25. 8. 2018|
Jak na malou koupelnu
20. 8. 2018|